Hypotheek aanpassen

Hoe staat mijn hypotheek ervoor, hoe voorkom ik een restschuld bij verhuizen, wat als ik met dubbele maandlasten zit? Zijn zomaar wat vragen waar de adviseurs van De Hypotheekshop dagelijks mee geconfronteerd worden.

Het is verstandig om je hypotheek maar ook andere financiéle zaken periodiek te toetsen of ze nog overeenkomen met de actuele omstandigheden.

Om het je makkelijk te maken hebben wij een aantal video’s gemaakt. Zodat je eenvoudig en makkelijk geinformeerd wordt over de mogelijkheden. KLIK HIER VOOR DE VIDEO’S

Er zijn verschillende mogelijkheden om je hypotheek periodiek te laten toetsen:

De oplossingen van de Hypotheekshop

  • Hypotheekcheck
  • Rentewekker
  • Hypotheekalarm
  • Hypotheekadvies

Hypotheekcheck

Om te checken of oversluiten interessant is voor jou, bekijken we je huidige hypotheek, bespreken je wensen en toekomstplannen en vergelijken je huidige hypotheek met alle andere hypotheken. Deze quick scan is gratis en geeft je meer inzicht in alle mogelijkheden.

De rentewekker! 

Je huidige bank heeft er geen belang bij als je de hypotheek oversluit naar een andere bank. Dat is dan ook vaak de reden dat je pas vlak voor het einde van het rentecontract een bericht krijgt van je bank. Je hebt dan bijna geen mogelijkheden om het aanbod van je bank te vergelijken met andere banken. De Hypotheekshop heeft hiervoor een oplossing bedacht; de rentewekker.

De rentewekker registreert de looptijd van je rentecontract. Ruim voor het einde van je rentecontract nodigen wij je uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij of het aanbod van jouw bank in vergelijking met alle andere banken concurrerend is. Zo heb je voldoende de tijd je te oriënteren op de hypotheekmarkt. Je kunt dan profiteren van de concurrentie tussen de banken. De Hypotheekshop werkt samen met alle banken en biedt je de laagste prijsgarantie. Bovendien geven wij je altijd een advies op maat waarmee je jouw financiële positie kunt verbeteren.

Hypotheekalarm 

Om hogere maandlasten te voorkomen kun je kiezen om je in te schrijven voor het Hypotheekalarm van De Hypotheekshop. Ook als je geen klant bent bij ons. Ons hypotheekalarm toetst iedere dag of je nog de juiste rente hebt. Je krijgt van ons bericht als de rente voor jou voordeliger wordt. Ook bekijken wij of de premie van je overlijdensrisicoverzekering omlaag kan. En als je hypotheek goedkoper kan, nemen wij contact met je op. Kortom met het hypotheekalarm wordt jouw hypotheek en eventuele overlijdensverzekering 24 uur per dag bewaakt en beoordeeld op mogelijke verbeteringen.

Met het Hypotheekalarm wordt jouw hypotheek 24 uur per dag bewaakt op mogelijke voordelen en lagere maandlasten.

Met de rentewekker helpen wij je herinneren dat je ruimschoots voor het einde van je rentecontract jouw bank en hypotheek vergelijkt met andere banken.

Hypotheekadvies 

Of je nu je hypotheek wilt oversluiten, wijzigen of afsluiten omdat je een huis hebt gekocht, De Hypotheekshop heeft een unieke adviesmethode ontwikkeld. Het resultaat hiervan is een hypotheek op maat tegen de laagste maandlasten.

 

Stel een vraag


Uw naam *

Telefoonnummer

Uw email *

Uw vraag

Beveiligingsvraag *