Scheiden, Einde relatie

Hoe zit het
met je
hypotheek
als je gaat
scheiden?

Wij kijken
hoe je deze
kunt blijven
betalen

De Hypotheekshop werkt samen met Scheidingsbemiddelaars

Een echtscheiding is een emotioneel heel ingrijpende tijd, waarbij ook nog eens een grote hoeveelheid praktische zaken geregeld moet worden. Waar ga ik wonen? Hebben we beiden voldoende inkomen om te leven? Hoe regelen we de zorg voor de kinderen?

Deskundig advies

De bestaande gezamenlijke financiële situatie moet volledig worden opengebroken en verdeeld. De keuzes die je maakt bij de verdeling hebben invloed op je persoonlijke mogelijkheden in de toekomst. Ook krijg je te maken met een groot aantal regels en wetten, onder andere op fiscaal en juridisch gebied.

Het is heel begrijpelijk dat je hoofd niet staat naar deze – toch heel belangrijke – aspecten van een scheiding. De Hypotheekshop biedt deskundig en gespecialiseerd advies. Daarom werken wij samen met Scheidingsbemiddelaars. Zij bieden onafhankelijke en deskundige hulp voor particulieren en ondernemers. Hierbij staat de mens centraal en wordt altijd gewerkt in het belang van beide partners. Of je nu gehuwd bent of samenwonend, wel of geen kinderen hebt, je bent verzekerd van dienstverlening op maat.

Vergoeding rechtsbijstand

Als je de kosten voor de scheiding niet of onvoldoende zelf kunt dragen, biedt de overheid je de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel ‘toevoeging’ genoemd).

De bemiddelaars waar wij mee samenwerken zijn meestal RFEA (Register Financieel Echtscheidingsadviseur) en NMI register mediator. Je kunt dan ook altijd rekenen op deskundig en mensgericht advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Stel een vraag


Uw naam *

Telefoonnummer

Uw email *

Uw vraag

Beveiligingsvraag *