Welkom bij De Hypotheekshop in Noord-Brabant!

Een goed hypotheek/financieel advies is maatwerk, omdat jouw leven leuk moet blijven. Daarom verdiept onze financieeladviseur zich eerst uitvoerig in jouw specifieke levenssituatie en wensen. Pas als deze volledig in kaart zijn gebracht, kijkt de adviseur samen met jou naar de hypotheekvorm en de geldverstrekker die voor jou de prettigste voorwaarden heeft. Ons hypotheekadvies/financieeladvies is een goede indicatie om te kijken wat je verantwoord kunt lenen.

Visie

De Hypotheekshop wordt de autoriteit en voortrekker op het gebied van verantwoorde woningfinanciering. Daarnaast is een volledig advies op het gebied van pensioen en betalingsrisico’s ook een onderdeel van ons advies Missie Consumenten behoeden voor ondoordachte financiële keuzes.

Strategie

Excellent adviseren en het ontwikkelen van diensten en producten die steeds volledig afgestemd zijn op de veranderende eisen van de consument.

Ambitie

Marktleiderschap op het gebied van kwalitatief hoogwaardig hypotheekadvies.

Kernwaarden

  • Vakmanschap
  • Onafhankelijkheid
  • Verantwoordelijkheid.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheekshop is niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook. Dat betekent dat geldverstrekkers geen aandelenbelang hebben in De Hypotheekshop. Daardoor kunnen onze adviseurs jou in alle vrijheid een hypotheekadvies geven. En krijg je altijd de beste oplossing die rekening houdt met jouw wensen, levensstijl en budget.

De Hypotheekshop werkt samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars. Bekijk het overzicht van alle partijen waar De Hypotheekshop voor jou kan bemiddelen.

De Hypotheekshop werkt op basis van een uurtarief en niet op provisiebasis. Dat betekent dat we door jou, de klant betaald worden en niet via de geldverstrekker of verzekeraar. Zo kun je er zeker van zijn dat je een onafhankelijk advies krijgt, dat niet gestuurd wordt door de hoogte van de provisie.

Lage maandlasten

De beste hypotheek is niet per definitie die met de laagste rente. Ook andere voorwaarden zijn van grote invloed op jouw maandlasten. En de hoogte van die lasten bepaalt mede of jij met de aankoop van jouw huis een verstandige zet doet. Daarom kijken onze hypotheekadviseurs net even verder. Omdat je er niet alleen nu, maar ook in de toekomst moet kunnen blijven wonen.

Gunstige tarieven en voorwaarden

De Hypotheekshop is de grootste keten van hypotheekadviseurs in Nederland. Die sterke positie zorgt voor een enorme inkoopkracht. Als geen ander zijn wij in staat om gunstige tarieven en voorwaarden te bedingen. En dat betekent direct voordeel voor jou!

We nemen het regelwerk uit handen

Naast een hypotheekadvies regelen we ook alles wat daarbij komt: de hypotheekaanvraag, taxatie, invullen van diverse formulieren en verzekeringen. Kortom, we nemen al het papier- en regelwerk uit handen. Zodat jij je bezig kunt houden met aangename zaken, zoals de inrichting van jouw nieuwe huis.

Duidelijkheid over kosten

Duidelijkheid in het hypotheekadvies staat bij De Hypotheekshop voorop. Het gaat tenslotte om jouw geld. Bij wie of welke instantie je ook een hypotheek afsluit, je betaalt altijd direct of indirect de kosten voor de bemiddeling. Veelal in de vorm van afsluitprovisie, maar ook via kosten die in de rente of premie zijn versleuteld. Je kunt dan niet zien of de kosten overeenkomen met de geleverde adviesuren. De Hypotheekshop biedt dit inzicht wel. Je betaalt rechtstreeks aan de Hypotheekshop-adviseur aan de hand van een urenspecificatie. Dat kan betekenen dat je geld van ons terug krijgt! De Hypotheekshop-adviseur laat graag de verschillen zien.

Stel een vraag


Uw naam *

Telefoonnummer

Uw email *

Uw vraag

Beveiligingsvraag *