Rente Hypotheken Vergelijken?

De hypotheekrente verandert bijna wekelijks of soms zelfs dagelijks. Wat is voor jou belangrijk? De zekerheid dat de rente over een lange periode gelijk blijft? Of vind je het geen probleem als je rente voor een korte periode vaststaat of zelfs maandelijks wijzigt. Hoe langer de rente vaststaat, hoe hoger het rentepercentage. Je betaalt “een toeslag” voor de zekerheid van gelijkblijvende maandlasten. rente hypotheken vergelijken? Wij doen het graag voor je

Hieronder kun je: rente hypotheken vergelijken in een oogopslag. Je kunt aangeven of het een hypotheek is met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Is er geen NHG dan is de martkwaarde van belang. Geldverstrekkers gebruiken de verhouding tussen deze marktwaarde en de gevraagde financiering om de hoogte van de rente te bepalen. Heel eenvoudig hoe lager de schuld ten op zicht van de waarde van de woning, hoe lager de hypotheekrente!

De hoogte van de hypotheekrente is slechts één onderdeel om te komen tot de beste hypotheek! Ook andere zaken als voorwaarden, wensen klant etc, zijn van groot belang om tot de juiste oplossing te komen.

powered

Stel een vraag


Uw naam *

Telefoonnummer

Uw email *

Uw vraag

Beveiligingsvraag *