Sjoerd

Werkt bij De Hypotheekshop sinds 2000.

In 2000 gestart in Roosendaal, toen nog onder de naam Hypotheek Visie. In 2011 is de naam/formule gewijzigd naar De Hypotheekshop. Het blijft leuk om samen met klanten te bekijken wat de beste en voordeligste financiële oplossing is. Voor mensen die een huis willen kopen, willen oversluiten, gaan scheiden of alles goed verzekerd willen hebben.

Sjoerd van der Moore
Eigenaar/Financieel adviseur

s.vandermoore@hypotheekshop.nl

0165-5553330

Richard

Werkt bij De Hypotheekshop sinds 2013.

Richard heeft veel ervaring. Hij heeft eerder gewerkt bij Meeus en andere financieel dienstverleners. Richard is niet alleen erkend hypotheekadviseur, maar ook erkend hypothecair planner. Dus ook bij complexere (fiscale) vraagstukken kan hij u helpen.

Richard Mouwen
Erkend Hypothecair Planner

r.mouwen@hypotheekshop.nl

0165-555330

Nicole

Werkt bij De Hypotheekshop sinds 1997.

Ze kent dus bijna alle klanten. Nicole kan u ook helpen bij fiscale zaken zoals uw aangifte of VT. Verder kunt u bij Nicole terecht voor uw vragen over hypotheken en verzekeringen.

Nicole Lauwen
Management assistente

n.lauwen@hypotheekshop.nl

0165-555330

Denise

Werkt bij De Hypotheekshop sinds 2004.

Ze werkte ook al bij ons toen we nog onder de naam Hypotheek Visie werkten. Ze is even weg geweest, maar is gelukkig weer terug. Denise is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ze verzorgt inhoudelijke, administratieve en direct ondersteunende werkzaamheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Denise van der Wegen
Management assistente

d.vanderwegen@hypotheekshop.nl

0165-555330

Stel een vraag


Uw naam *

Telefoonnummer

Uw email *

Uw vraag

Beveiligingsvraag *